фото: pixabay.comПочти всички влизаме в канала за видео споделяне. Ето защо

...
фото: pixabay.comПочти всички влизаме в канала за видео споделяне. Ето защо
Коментари Харесай

YouTube с нова, полезна промяна

фото: pixabay.com

Почти всички влизаме в канала за видео шерване. Ето за какво новата функционалност ще е потребна за мнозина.

Гледането на видео в YouTube е уместно решение да се забавляваме по време на полет или дълъг път. Популярната услуга за стрийминг предлага внушителна сбирка от наличие в разнородни жанрове.  Много от десктоп функционалностите към този момент са налични и за мобилната версия на YouTube, което улеснява притежателите на смарт телефони.

Ако сте в придвижване е добре да внимавате за мобилния трафик, защото гледането на видео с висока резолюция може да се отрази на месечната ви сметка. Стандартният видео плейър разрешава да променяте резолюцията, което е уместно, когато не желаете да консумирате прекалено много мобилни данни в .

Гугъл желаят да доразвият тази идея и към този момент опитват с нова функционалност, която се споделя " Video Quality Preference ". Интеграцията на този инструмент ще улесни доста избора и смяната на резолюцията на видео клиповете, които гледате в своя профил.

Първоначално функционалността ще е налична за Android, като към момента няма данни за планувана интеграция за iOS, осведоми AndrodHeadlines, представени от digital.bg.

В момента потребителите могат елементарно да избират резолюцията на наличието, която варира от 144p за клиповете с най-ниско качество, до 1440p при по-новите смарт телефони.  След актуализацията ще имаме достъп до общо четири благоприятни условия за избор на резолюция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР